Totaal aantal pageviews

WOENSDAG 17 NOVEMBER

HERFSTHAPPENING
 met warm en koud buffet


Op woensdag 17 november vond de ‘Herfsthappening’ plaats. Een gezellig etentje in de refter in Deurne waarop alle VAD-leden, zowel actieven als gepensioneerden, welkom zijn. Een drankje om te beginnen, zodat de kelen wat vochtig zijn en daarna aan tafel. Er moeten tafels bijgezet worden in vergelijking met vorig jaar, want de opkomst is behoorlijk groot. Tof!
Een inleidend woordje van onze voorzitter (niet te lang want we hebben honger), een vermelding van Roger Stynen die onlangs met pensioen ging en een geschenkje aangeboden krijgt, en dan wordt het buffet geopend.
Omdat onze vorige traiteur er mee gestopt is hebben we een ‘testcase’ met een nieuwe traiteur : ‘Hanwell Service’ van Nijlen. Hij is met glans geslaagd denk ik. Niets anders dan positieve reacties (behalve misschien een oplossing zoeken voor de koude borden, waardoor het eten te snel afkoelt …). Een koud buffet, een warm buffet, een visje, een zwijntje en een haantje, fruit, groenten, brood, kroketjes : alles is er en het is lekker. Allemaal tevreden en voldane gezichten nadien. Hier en daar nog een laatkomer, die ook nog een bord volgeladen krijgt, en dan is het weeral tijd om de boel op te ruimen. Volgende afspraak voor de bestuursvergadering begin 2011. Iedereen welkom !

FOTO'S : klik hier

1 opmerking: