Totaal aantal pageviews

ALGEMENE VERGADERING 2012


Verslag algemene vergadering 2012

Naar goede gewoonte laat onze voorzitter Walter aan’t woord om de activiteiten van het voorbije jaar te overlopen. Voor de laatste keer want na vele jaren trouwe dienst stapt Walter uit het bestuur van het VAD.
Aansluitend bespreekt Rudy onze financiële stand van zaken, veel uitgaven maar gelukkig ook heel wat inkomsten. We eindigen nog steeds positief (wat een beter resultaat is dan onze regering kan voorleggen). Geen besparingen dus naar volgend jaar toe, gelukkig maar.
Wanneer de vooruitzichten voor volgend jaar worden overlopen wordt ergens achter de hand geopperd dat misschien dit jaar chips kunnen ingeplant worden bij de uitstap naar de Kerstmarkt, zodat dit keer niemand achterblijft …
Frank Leysen, Inge Michielsen, Petra Brosens en Johan Stevelinck worden unaniem herverkozen voor een volgende periode in het bestuur. Er zal echter wel een nieuwe secretaris moeten verkozen worden om Walter te vervangen.
De statuten van de vriendenkring werden inmiddels ook aangepast omdat het bestuur momenteel uit 12 leden bestaat, wat volgens de oude statuten teveel is. Maar onder het motto ‘hoe meer zielen, hoe meer vreugd’ is iedereen die zich kandidaat wenst te stellen voor het bestuur van harte welkom !
En dan is het tijd voor het eten : een lekkere soep, met daarna goulash of een koude schotel vergezeld van een overvloed aan frieten.  Alles doorgespoeld met wijn of een pint. Het was lekker en zeker genoeg.
Ons bestuur verdient weeral een dikke proficiat !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten