Totaal aantal pageviews

ZATERDAG 1 OKTOBER 2011

JUBILARISSENFEEST 2011



FOTO'S KLIK HIER









 VERSLAG VAN JUBILARISSENVIERING 

Eén ding zal ons van deze viering voor altijd bijblijven : het was warm, zeer warm. De warmste 1ste oktober die we ons kunnen herinneren.
En dus begon het feesten buiten op de koer voor de feestzaal. Zalig, zo in het zonnetje aperitieven. We hadden best de rest ook wel buiten willen verder zetten, maar dat was jammer genoeg niet mogelijk.
Het voorgerecht werd opgediend : een mengeling van lekkers uit de zee. Al gingen er enkele borden tegen de vlakte tijdens het opdienen, gelukkig kwam niemand iets te kort.
De soep moest even bestudeerd worden : champignons, asperges. Niets daarvan. Witloof met appeltjes. Eigenaardige, maar smakelijke combinatie.
Tijd om even de gevierden in de bloemetjes te zetten. Ze zijn maar met drie dit jaar.
Na het hoofdgerecht, dat jammer genoeg niet zo’n succes kende, werd een aantrekkelijk dessertenbuffet neergezet. Zonder twijfel het hoogtepunt van het diner.
En natuurlijk, de tombola. Bijna iedereen gaat wel met iets naar huis, is het geen prijs dan wel een bloemetje van de tafel.
De gevierden worden terug naar voor geroepen en mogen – naar traditie – de dans inzetten. En dan mag iedereen alle calorieën van het dessert er terug afdansen. Gezweet hebben we, zonder twijfel. De temperatuur liep hoog op, maar ’t was plezant, zoals elk jaar trouwens. En volgend jaar komen we terug, zeker !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten