Totaal aantal pageviews

WOENSDAG 23 FEBRUARI 2011

Algemene vergadering


 
Na een aperitiefje om te starten worden zowat alle plaatsen aan de tafels ingenomen. De opkomst is zo groot dat de refter goed vol zit.
De voorzitter schraapt zijn keel, roept algemene stilte (wat voor sommigen toch wel moeilijk is) en geeft het woord aan Walter. Deze overloopt de activiteiten van vorig jaar ( ook terug te vinden op deze blog, nvdr).  Een speciaal woordje even over het vernieuwde Sinterklaasfeest dat het feestbestuur knap in elkaar gestoken had.
Het kasverslag volgt, en ja, we hebben nog geld, we mogen nog feesten de komende jaren. Gelukkig maar. Met dank aan de gulle schenkers.
De link van de blog wordt nog eens doorgestuurd, ‘waterproof’ ditmaal, zodat hij ook ‘over ’t water’ werkt (was blijkbaar een probleem ?!).
Volgend item is de stemming : enkele bestuursleden zijn uittredend, maar dat laten we niet gebeuren. Alle handen gaan telkens positief de lucht in tot bij … de voorzitter … oei, geen enkele hand naar boven. Algemeen gelach.
En enkele nieuwe, jonge leden erbij. Prachtig is dat. Het is toch onbezoldigd hé, want ze zijn al met 12 nu. We moeten aan onze kas denken. Ze zullen volgend jaar wel voor een grotere tafel moeten zorgen.
Na een dankwoordje van de voorzitter (ja, hij blijft ook !) kunnen we aan het eten beginnen. De soep wordt warm opgediend, en een 2de maal bijgevuld voor wie dat wenst. Het Koninginnehapje verschijnt dampend en lekker, met knapperige frietjes erbij. We komen weeral niets tekort.
Een pintje of een glas wijn maken het geheel compleet.
Bedankt bestuur !



Geen opmerkingen:

Een reactie posten